La teva mascota com si fos la nostra

Cura experta de la teva mascota

L’activitat de la clínica va començar al març de 1995, amb grans il·lusions, que amb els anys han anat complint-se i renovant-se en altres noves. Som més personal amb més mitjos tècnics i ens seguim formant per intentar donar el millor de nosaltres.

Tot evoluciona, també en l’àmbit de la clínica veterinària; avui dia les noves tendències van enfocades a PREVENIR a més de guarir. S’ha demostrat que és molt més eficaç una bona PREVENCIÓ, i poder veure a la vostra mascota més sovint que quan està ja malalta.

Amb el Pla de Prevenció Integral (Pla 11+1) tindrem la seva salut més vigilada, sense que això suposi despeses extres, sinó una forma més moderna i eficaç de cuidar de la seva salut.  En la clínica estarem encantats d’informar-vos més detalladament.

Foto de inicio de CVSANIVET

“Els animals no ens jutgen, no els importa què som o qui som, solament ens donen afecte sense esperar gens a canvi. Moltes persones haurien d’aprendre de la seva generositat.”

Alex Yeo, Veterinario

“La honestidad y la sinceridad en los animales no son características que se olviden con el tiempo y el paso de los años, sino quede forma innata forman parte de ellos. Lo humanos tenemos mucho que aprender todavía.”

Josep Sunyer, Veterinario

Los animales llegan a nuestras vidas para despertar en nosotros sentimientos e instintos que creíamos dormidos: el amor incondicional, la fidelidad y la lealtad. Pero también nos enseñan a superar la pérdida y a pasar el duelo cuando se van. Nos emprenden en el viaje de la vida tal y como es en realidad, y en lo que verdaderamente importa.”

Olaia Blanco, Auxiliar Veterinaria
2018-03-30T18:31:53+02:00

Medicina interna

Si es posa malalta, tenim mitjans tècnics i humans per arribar a un diagnòstic: radiografia digital, analítiques de sang (hematologia, bioquímica), analítica d’orina, de femtes, citologies, biòpsies, electrocardiograma, etc.

Veure tots els serveis

Cura professional de la teva mascota

Són molts els amos de mascotes que confien en nosaltres per cuidar les necessitats dels seus benvolguts companys. Som especialistes compromesos a oferir el millor en cures i afecte veterinaris.

Contacta amb nosaltres